HR-avdelningen

GöteborgsOperans HR-avdelning leds av HR-chefen och består av 4 HR-specialister samt en HR-administratör.

Vi söker en engagerad och erfaren HR-specialist till vårt team. Som HR-specialist på GöteborgsOperan ingår du i ett team bestående av tre HR-specialister, en HR-administratör och en HR-chef. Vi arbetar tätt tillsammans och tillit, struktur, kommunikation och engagemang är viktiga faktorer.

Om tjänsten

Som HR-specialist arbetar du inriktad mot en eller flera av bolagets enheter för att stödja chefer både strategiskt och operativt i hela fältet av HR-frågor. Övergripande arbetsområden är arbetsmiljö, hälsa, kompetensutveckling, ledarskap och kultur, lön och förmåner samt samverkan och förhandling. Du arbetar även med utveckling av processer och andra HR-projekt som löper över en längre period.

Du arbetar kontinuerligt med samverkan och förhandling och även med viss utveckling av dessa processer. Du arbetar med frågor som rör företagskultur, värderingar och ständiga förändringar och säkerställer också efterlevnad av lagar, avtal och policys.

Vi ser kontinuerligt över våra arbetssätt och strävar efter att skapa ett än mer samordnat och proaktivt förhållningssätt för att bidra med professionellt HR-stöd i verksamheten.

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning som personalvetare eller annan motsvarande utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat och brett HR-arbete och vana att arbeta konsultativt mot chefer. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och förhandling, förändringsarbete, kompetensförsörjning och rehabilitering.

Som person är du självständig, har integritet och tar egna initiativ. Du har lätt för att skapa nya och goda relationer och din förmåga till strategiskt tänkande och problemlösning är mycket god. Du tycker om, och är bra på, att samarbeta och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du tar ansvar för att på ett strukturerat sätt ta dina arbetsuppgifter hela vägen från start till mål inom angivna tidsramar. Du bidrar till en konstruktiv och positiv gruppdynamik genom omtanke, engagemang och kreativitet.

I övrigt ser vi gärna att du har goda Office-kunskaper, erfarenhet av digitalisering och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar i veckan med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och placeringsort är Göteborg. Möjlighet till visst distansarbete finns.

Sista ansökningsdag är 2 juni och intervjuer sker löpande. 

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/9
Kontakt
  • Eva-Lena Nordstierna, 031-108066
Facklig företrädare
  • Leo Stenberg FSF Fackförbundet Scen och Film, 031-108000
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb